Direct naar de contentDirect naar de footer

Wellnesscenter

 • Wellness

  Wellness

  Kom volledig tot rust in onze uitgebreide wellness. Al onze hotelgasten hebben de beschikking tot het gebruik van de luxe stoomcabine en vijftal verschillende sauna's. Daarnaast heeft de Wellness een heerlijke relaxruimte met exclusieve toegang tot de riante daktuin.

 • Fitness

  Fitness

  Voor een energie start van de dag kunnen onze hotelgasten 24/7 gebruik maken onze ruime fitness. Deze is uitgerust met de meest moderne equipment van Techno Gym. Vanuit de fitness heeft u direct zicht op onze daktuin.

 • Zwembad

  Zwembad

  Op de tweede etage van ons hotel bevindt zich ons 25 meter zwembad. Het gebruik is uitsluitend voor hotelgasten waarbij badkleding verplicht is. Ons zwembad geeft het ultieme vakantie gevoel voor jong en oud.

Faciliteiten

 • Parkeren

  Parkeren

  Onze hotelgasten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein. Voor gasten van buitenaf is het betaald parkeren. Daarnaast is laden bij onze laadpalen beschikbaar. Zo zijn er 30 tesla supercharging & 3 DC laders (snelladers) aanwezig.

 • Was- en stomerij service

  Was- en stomerij service

  Doordeweeks is er was- en stomerij service voor onze hotelgasten beschikbaar. Er is geen was- en stomerij service beschikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen. Informeer bij onze receptie voor de tarieven.

 • Internet

  Internet

  In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar.Ons hotel beschikt over de nieuwste en snelste wifi 6.De kamers, vergaderzalen en openbare ruimtes beschikken over een uitstekende internetverbinding in zowel beveiligde Wifi als in kabel gebruik.